kerho

📺 LIVE  Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan suoria lähetyksiä ja tallenteita youtubesta

Klikkaa tästä, niin voit selata kokousäänitteitä

Tässä linkki seurakuntamme NETTIPYHIKSEEN: https://youtu.be/UUDV5Qmrqbc
14.3.2021 alkaen:
TIEDOTUS: Tilaisuudet seurakunnassa jatkuvat seuraavasti: HUOM! Maksimi henkilömäärät on nyt kuusi.
Kokoukset pidetään pääsalissa max 6 henkilöä alaosassa ja max 6 henkilöä parvella. Sunnuntain kokouksissa lisäksi alasaliin järjestetään striimin katselumahdollisuus 6 henkilölle.
Käytetään maskeja, kädet pestään tullessa ja käytetään myös käsidesiä. Yskitään hihaan. Pidetään 2m etäisyys toiseen talouteen kuuluviin. Suosittelemme riskiryhmäläisiä osallistumaan tilaisuuksiin pääasiassa netin kautta. Koronaoireisena paikalle ei saa tulla. Iäkkäämmät istuvat riittävän väljästi pääsalin alaosaan ja nuoremmat menevät parvelle. Eteiseen emme jää keskustelemaan emmekä myöskään ulos. Emmekä vie päällysvaatteita naulakkoihin. Sekä tullessa että lähtiessä huomioimme turvavälin ja poistumme samaa reittiä kuin tulimme. Joka tilaan on oma kulkureittinsä.

Viikko 14 (Sr3,Heikki Heinonen )

Ti 6.4.  klo 11            Yhteinen Keittiö- elintarvikejako

klo 18            Sanaa ja rukousta

Ke 7.4. klo 11            Päivärukous

To 8.4. klo 18            Rukoillaan herätystä!

Su 11.4. klo 11         Sunnuntaijuhla, Seppo Aapa, musiikissa Paavo Koivujärvi

(m1, k3)

Alustava ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla - muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

SEURAKUNNALLE

KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEURATAAN JA TOIMENPITEISTÄ ILMOITETAAN SÄHKÖPOSTISE JA/TAI TEKSTIVIESTEIN.

RR-kerho

Kuuluisat rangerit olivat päässeet paikalliseen lehteen.

Pyhäkoulu

Kokoonnumme tavallisesti joka sunnuntaijuhlan aikana alakerrassa. Opimme Raamatun ikuisia totuuksia, rukoilemme, askartelemme, leikimme ja pelaamme.

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

TERVETULOA!