2.12. Roineelle luistelemaan

Taivaan Isä järjesti meille huikeat luistelujäät, siispä hyödynnämme niitä ilomielin huomenna torstaina 😊. Varaa mukaasi otsalamppu, lämpimät kamppeet, kypärä ja luistimet (mailankin saa ottaa) Kokoonnumme osoitteessa Kaarina Maununtyttärentie 375 klo 18. Ilta päättyy 19.30. Jos et halua luistella, voi iltaa istua myös rannan laavulla nuotion ääressä, tällöin voit varata omaa evästä mukaasi.

IMG 20211015 WA0003

Tulevana torstaina 25.11. rangerit kokoontuvat uimahallille klo 18. Kertamaksu 4,90€, mutta maksun puuttuminen ei kuitenkaan ole esteenä mukaan pääsylle! Tarvittaessa hyödynämme rangerikassan varoja. Uimavarustus ja juotavaa mukaan. Uimataidottomille lapsille oma huoltaja mukaan valvomaan. Uintikerta päättyy kuohun aulaan klo 20.

 

 


TORSTAINA 30.9. Haastekisa

Torstaina rangerit klo 18-19.30 osoitteessa Kaarina Maununtyttären tie 375 Haastekisan merkeissä. Mukaan tarvitset puukon.

 


23.9. rangerit klo 18-19.30 osoitteessa Kaarina Maununtyttären tie 375. Ota mukaasi puukko jos sellaisen omistat, otsalampustakaan ei ole haittaa. Harjoittelemme seuraavan viikon haastekisaa varten🔥


TORSTAI 16.9. Laavuretki

Tulevana torstaina luvassa rangereiden perinteinen puolukkaretki Katajajärven laavulle, mahdollisesti muutama sienikin saattaa matkan varrelta löytyä🍄🌲 Pukeudu sään mukaisesti ja varaa mukaasi astia/pussi saaliille sekä evästä nuotion äärelle. Kokoonnumme laavun lähelle sähkölinjojen alle klo 18 ja lopettelemme samassa paikassa klo 20 (huom. 

Ajo ohjeet kokoontumispaikalle: aja Kangasalan asemalle Asemanraittia junaradan ali, jonka jälkeen käänny pian vasemmalle Wattipolulle. Wattipolulta käänny pian oikealle Lamminrahkantielle. N. 200 metrin päästä käänny taas oikealle ja muutaman sadan metrin päästä löydät autojen kääntöpaikan, missä tapaamme klo 18. Halutessasi voit jättää auton myös Wattipolun varrelle parkkipaikalle, mutta varaa tällöin kävelyyn aikaa.

 

 

 


Aloitus TO 9.9. Mobiliassa

Torstaina luvassa rr-syksyn aloituskerta veneilyn, onkimisen ja ulkoleikkien merkeissä. Kokoonnutaan Mobilian rantaan klo 18, päälle sään mukainen varustus. Jos omistat pelastusliivit, ota myös ne mukaasi, tarvitsisimme muutamat lisää. Halukkaat onkijat voisivat myös ottaa ongen mukaan kotoa, jos sellainen löytyy. Lopettelemme kerran n. 19.30. Nähdään torstaina!😎

 


RANGERISYKSYN ALOITUS 9.9.2021

Aloitamme syksyn rangerit Mobiliassa klo 18 veneilyn ja kalastuksen merkeissä. Mukaan säänmukainen lämmin vaatetus sekä pelastusliivit ja onki jos kotoa sellaiset löytyvät. Lisätietoa numerosta 0456615505 (Laura)

 


Rangerit 29.4. Klo 18-19.30

Tulevana torstaina rangereissa keväistä luontoaskartelua. Voit kerätä itsellesi viikon varrella metsästä keppejä, käpyjä, heiniä, kiviä ja mitä nyt löydätkin, kunhan muistat olla vahingoittamatta luontoa! Kuivata löytämäsi aarteet ja tuo ne mukaasi rangereihin.

 

Nähdään torstaina kello 18 osoitteessa Korpiniityntie 15. Tulethan vain terveenä!


Rangereiden aloitus 11.3. Klo 18

 

Suunnitelmissa olisi päästä aloittamaan rangerit viikolla 10 veistelyn harjoittelun merkeissä. 
Lehdessä oli hyvä juttu Rangereiden toiminnasta.

Rangerit paloasemalla 26.11.2020

21.11.2020 Urheat Rangerit nukkuivat pakkasyön laavulla! Sulana näköjään olivat säätyneet.

Torstai 5.11.

 *Tulevana torstaina kutsumme rangereihin mukaan kaikki vanhemmat, isänpäivää silmälläpitäen erityisesti isät, viettämään rangeri-iltaa norsupallon ja pihapelien merkeissä*⚽️🏆 Myös isovanhemmat tervetulleita! Aloitamme normaaliin rangeriaikaan klo 18 Suoraman koulun pihassa osoitteessa Kyötikkäläntie 10 ja lopettelemme pelit klo 19.30. Pelien lomassa tarjolla lämmintä mehua🧃 Mukaan voit ottaa heijastinliivin jos sellaisen omistat(tarvitset sitä pelatessa) sekä otsa- tai taskulampun. Pukeudu kelin mukaisesti ja tulethan vain terveenä mukaan!

Luontopolulla oli valot tarpeen.

Torstaina 29.10. on ohjelmassa luontopolku.Luvassa parin kilometrin patikointi metsäpolulla upeissa harjumaisemissa. Rastitehtäviä, eväitä ja Raamatun opetusta. Lähtö mobilialta 17.30. Tervetuloa!

Rangerit kanoottiretkellä

Rangerit ahkeroivat pimeässä ja sateessa haravoiden.

Palju ja pizza -ilta on tässä edennyt pizza-vaiheeseen. Ja se maistui!

 

 

Haravointia 22.10.

Valitettavasti tämän viikon torstaille on luvattu niin rankkaa sadetta että siirrämme luontopolun ensi viikkoon.
Torstaina 22.10 teemme palvelustyön seurakuntaan haravoimalla seurakunnan pihalla. Aloìtus klo 18, oma harava mukaan ( jos on) ja sadevaatteet. Vanhemmat tervetulleita mukaan. Tarjolla kuumaa mehua ja hyvää seuraa sateesta huolimatta.

Kokoonnumme torstaisin klo 18 Myllystenpohjantie 8 36200 Kangasala. 
Ellei ohjelmasta toisin ilmoiteta.

 

 

Rangereista lisätietoa Sirkulta - 041 544 9380