Rangerit paloasemalla 26.11.2020

21.11.2020 Urheat Rangerit nukkuivat pakkasyön laavulla! Sulana näköjään olivat säätyneet.

Torstai 5.11.

*Tulevana torstaina kutsumme rangereihin mukaan kaikki vanhemmat, isänpäivää silmälläpitäen erityisesti isät, viettämään rangeri-iltaa norsupallon ja pihapelien merkeissä*⚽️🏆 Myös isovanhemmat tervetulleita! Aloitamme normaaliin rangeriaikaan klo 18 Suoraman koulun pihassa osoitteessa Kyötikkäläntie 10 ja lopettelemme pelit klo 19.30. Pelien lomassa tarjolla lämmintä mehua🧃 Mukaan voit ottaa heijastinliivin jos sellaisen omistat(tarvitset sitä pelatessa) sekä otsa- tai taskulampun. Pukeudu kelin mukaisesti ja tulethan vain terveenä mukaan!

Luontopolulla oli valot tarpeen.

Torstaina 29.10. on ohjelmassa luontopolku.Luvassa parin kilometrin patikointi metsäpolulla upeissa harjumaisemissa. Rastitehtäviä, eväitä ja Raamatun opetusta. Lähtö mobilialta 17.30. Tervetuloa!

Rangerit kanoottiretkellä

Rangerit ahkeroivat pimeässä ja sateessa haravoiden.

Palju ja pizza -ilta on tässä edennyt pizza-vaiheeseen. Ja se maistui!

Haravointia 22.10.

Valitettavasti tämän viikon torstaille on luvattu niin rankkaa sadetta että siirrämme luontopolun ensi viikkoon.
Torstaina 22.10 teemme palvelustyön seurakuntaan haravoimalla seurakunnan pihalla. Aloìtus klo 18, oma harava mukaan ( jos on) ja sadevaatteet. Vanhemmat tervetulleita mukaan. Tarjolla kuumaa mehua ja hyvää seuraa sateesta huolimatta.

Kokoonnumme torstaisin klo 18 Myllystenpohjantie 8 36200 Kangasala.
Ellei ohjelmasta toisin ilmoiteta.

Rangereista lisätietoa Sirkulta - 041 544 9380