kerho

Mitä voimme kodeissamme tehdä?

Nyt on kristittyjen aika mennä polvilleen ja rukoilla suomalaisten ja kaikkien ihmisten puolesta, että Jumala ilmestyisi. Rukousta tarvitaan, että moni saisi kohdata ennenkaikkea Vapahtajan vapaaksi tekevän armon, pelastavan rakkauden ja lohdutuksen Jeesuksessa kukin omassa elämässään. Saamme pyytää, että Jumala vielä armahtaisi tätä kansaa ja että se kääntäisi katseensa RISTILLE, josta tänäänkin loistaa todellinen valo.

Voimme kohdata lähimmäiset tilaisuuden tullen lohduttaen ja rukoillen heidän puolestaan. Nyt tarvitaan rinnallakulkijoita monissa perheissä ja yksinäisissä kodeissa. Ota yhteyttä ihmisiin puhelimitse tai muulla turvallisella oikeaksi ymkmärtämälläsi tavalla. Ole avuksi siinä missä apua voit tarjota ja jakaa.

Mitä seurakunnassa tapahtuu?

Pyrimme tiedottamaan jäsenistöä jatkossa tiiviimmin seurakunnan toimista käytössämme olevin välinein. Pandemian pitkittyessä ja aiheuttaessa haasteita yhä useamman arjessa, pyrimme reagoimaan mahdollisuuksiemme mukaan. Tilanteet ovat muuttuneet nopeasti eivätkä edes eri tahoja edustavat asiantuntijat ole olleet yksimielisiä siitä miten tulisi toimia. Tieto, taito ja resurssit ovat vajavaisia. Seurakuntalaisten lisäksi haluamme seisoa myös vähäosaisten rinnalla kristittyjen saaman kutsun ja kehoituksen mukaan. Meiltä kysytään nyt aitoa rohkeutta pelokkuuden sijaan. Yhteiskunnan asettamien rajoitusten puitteissa haluamme kohdata ja toimia lähimmäistemme parhaaksi. TÄSSÄ rukouksemme on AUTA JA ARMAHDA MEITÄ HERRA!

Parhaillaan päivitettävät sähköpostit ja tekstiviestit saavuttavat merkittävän osan jäsenistä, joten ... KUULUMISIIN!

Seurakunnassa tyypillinen viikko-ohjelma on toistaiseksi peruttu!

Suomen hallitus on päättänyt rajoittaa kansalaisten kokoontumisia (<10 henkilöön/tilaisuus). Turhaa oleilua julkisilla paikoilla suositellaan vältettävän. Seurakunnan hallitus ilmoittaa tässä yhteydessä, että yhdistyksen vuosikokous sekä muut sovitut tilaisuudet perutaan toistaiseksi.

Lasten MIX-ilta pe 3.4.2020

• Seuraava MIX-ilta on suunniteltu toteutettavaksi syyskaudella!

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

NICE CAFÉ - naisten oma kahvila

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

TERVETULOA!