Joulu- ja pääsiäisvaellukset

AUDIO 👂 Klikkaa tästä audio kokoustallenteisiin (Linkissä saattaa olla teknisiä ongelmia.)

📺 LIVE  Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan suoria lähetyksiä ja tallenteita you tubessa.

Viikko 44 (Sr4, Jaakko Korhonen)

Ma 26.10. klo 18          Yht.krist. Israel-ilta Seurahuoneella; Kyllikki Koskela

Ti 27.10. klo 12             Yhteinen pöytä -ruokailu

klo 18             Sanaa ja rukousta

Ke 28.10. klo 11            Päivärukous

klo 18            Raamattu tutuksi-opetusilta, Jorma Turtio

Opetus seurattavissa vain netissä youtube kanavallamme.

To 29.10. klo 18             Rukoillaan herätystä!

klo 18             RR-Kerho (tarkista kotisivuilta)

Pe 30.10. klo 18            Life-ilta

Su 1.11.   klo 11             Ehtoollisjuhla, Mika Rantanen, Jaakko Korhonen, musiikissa Tomi Lukkarinen,                                                             pyhäkoulu

(m3, k4), pk

Alustava ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla - muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Huomatkaa

Yhteinen pöytä - ruokailu Helluntaiseurakunnassa. Seuraamme Suomen hallituksen suosituksia ja linjauksia Korona tilanteen mahdollisesti muuttuessa. Pyrkimyksemme ja toiveemme on saada palvella arvokkaassa tehtävässä mahdollisuuksien mukaan.

Kokoontuessamme noudatamme aina yhteiskunnassa kulloinkin vallalla olevia suosituksia Koronapandemian hillitsemiseksi. Muistamme turvavälit ja käsihygienian sekä hengityssuojaimet.

Parkkipaikan kunnostaminen

Aikalailla valmista pian.

Marraskuun mix jää väliin

Ikävä kyllä korona-tilanne on päässyt hiukan huonontumaan meillä Pirkanmaallakin sitten syyskuun. Päätimme siksi jättää marraskuisen Mixin väliin. Toivottavasti pääsemme taas helmikuussa tapaamaan Mix-illan parissa, edes erityisjärjestelyin! Seuraa tiedotusta!

RR-kerho

Haravointia 22.10.

Rangerit ahkeroivat haravoiden seurakunnan pihalla pimeässä ja sateessa.

Rangerit järvellä kanoottiretkellä

Pyhäkoulu

Kokoonnumme tavallisesti joka sunnuntaijuhlan aikana alakerrassa. Opimme Raamatun ikuisia totuuksia, rukoilemme, askartelemme, leikimme ja pelaamme.

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

NICE CAFÉ - naisten oma kahvila

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

TERVETULOA!