Mix-illat

AUDIO 👂 Klikkaa tästä audio kokoustallenteisiin (Linkissä saattaa olla teknisiä ongelmia.)

📺 LIVE  Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan suoria lähetyksiä ja tallenteita you

2.12. alkaen
TIEDOTUS: Tilaisuudet seurakunnassa jatkuvat seuraavasti:
Kokoukset pidetään pääsalissa max 10 henkilöä. Sunnuntain kokouksissa lisäksi alasaliin järjestetään striimin katselumahdollisuus 10 henkilölle.
Käytetään maskeja, kädet pestään tullessa ja käytetään myös käsidesiä. Yskitään hihaan. Pidetään 2m etäisyys toiseen talouteen kuuluviin. Suosittelemme riskiryhmäläisiä osallistumaan tilaisuuksiin pääasiassa netin kautta. Koronaoireisena paikalle ei saa tulla. Iäkkäämmät istuvat riittävän väljästi pääsalin alaosaan ja nuoremmat menevät parvelle. Eteiseen emme jää keskustelemaan emmekä vie päällysvaatteita naulakkoihin. Sekä tullessa että lähtiessä huomioimme turvavälin. Seurustelut jätämme rakennuksen ulkopuolelle.
Viikko 49 (Sr1, Heikki Heinonen)

Ti 1.12. klo 18                    Sanaa ja rukousta

Ke 2.12. klo 11                   Päivärukous

klo 18:30              Lapsityön teemailta; Tervetuloa kaikki lapsityössä mukana olleet ja siitä kiinnostuneet.

Luvassa infoa, ideointia ja yhdessäoloa PERUTTU

To 3.12. klo 13                   Päiväseurat PEURTTU

klo 18                Rukoillaan herätystä!

klo 18                RR-Kerho (tarkista kotisivuilta)

Pe 4.12. klo 18                  Life-ilta PERUTTU

klo 18                  Työikäisten naisten avoin raamattupiiri, Atanväylä 5 d 16; tied. p. 050 300 5258/Sanna PERUTTU

Su 6.12. klo 11                  Ehtoollisjuhla, Mika Rantanen, pyhäkoulu,

(m3, k1), pk

Alustava
 ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla - muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

MUUTTUNUT TILANNE 1.12.2020

Yhteinen keittiö - ruokailua ei järjestetä. Pirkanmaan uudet korona ohjeet rajaavat tilaisuudet niin sisä- kuin ulkotiloissa 10 henkilöön.

Ruokakasseja jaetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että kassien hakijat tulevat sisään pääovesta ja poistuvat takaovesta huomioiden turvavälit ja hygienian sekä maskien käytön.

SEURAKUNNALLE

KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEURATAAN JA TOIMENPITEISTÄ ILMOITETAAN SÄHKÖPOSTISE JA/TAI TEKSTIVIESTEIN.

RR-kerho

21.11.2020 Urheat Rangerit heräsivät laavulla vietetyn yön jälkeen pakkasaamuun. Nuotio oli tarpeen.

Pyhäkoulu

Kokoonnumme tavallisesti joka sunnuntaijuhlan aikana alakerrassa. Opimme Raamatun ikuisia totuuksia, rukoilemme, askartelemme, leikimme ja pelaamme.

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

TERVETULOA!