Joulu- ja pääsiäisvaellukset

Tätä klikkaamalla pääset katsomaan suoria lähetyksiä ja tallenteita seurakunnan tilaisuuksista.

Viikko 39 (Sr3).                Jaakko Korhonen

Ti 22.9. klo 18Sanaa ja rukousta

Ke 23.9. klo 11Päivärukous

To 24.9. klo 13Päiväseurat

klo 18​ Rukoillaan herätystä!

klo 18​ RR-Kerho (tarkista kotisivuilta)

Pe 25.9. klo 18Life-ilta

Su 27.9. klo 11Sunnuntaijuhla, Eero Nevalainen

(m3, k3)  pk

Sr = Siivousryhmä, m = Miksaaja, k = Kolehtiryhmä

Alustava ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla - muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Huomatkaa

Yhteinen pöytä - ruokailu Helluntaiseurakunnassa. Seuraamme Suomen hallituksen suosituksia ja linjauksia Korona tilanteen mahdollisesti muuttuessa. Pyrkimyksemme ja toiveemme on saada palvella arvokkaassa tehtävässä mahdollisuuksien mukaan.

Kokoontuessamme noudatamme aina yhteiskunnassa kulloinkin vallalla olevia suosituksia Koronapandemian hillitsemiseksi. Muistamme turvavälit ja käsihygienian sekä hengityssuojaimet.

MIX erityisjärjestelyin 18.9.2020

Tapahtumaan tuli tasan 50 lasta, mikä oli maksimi! Ketään ei tarvinnut käännyttää ovelta pois, eikä yhtään paikkaa jäänyt tyhjäksi. Live-musiikki oli mahtavaa ja opetus mielenkiintoisesti esitetty. Jeesus paransi spitaaliset, mutta vain yksi tuli kiittämään. Muut menivät menojaan, kun saivat avun. He eivät olleet muutoin kiinnostuneita Jeesuksesta. Kuitenkin Jeesus tahtoo antaa enemmän kuin vain fyysisen terveyden. Hän tahtoo antaa iankaikkisen elämän, rauhan ja turvan. "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen, älköönkä pelätkö."

Toimintapisteillä riitti tapahtumia!

RR-kerho

Syksyn ensimmäisen kokoontumisen kohokohtia.

Torstaina 24.9. Menemme yhdessä suunnistamaan, aikataulu ilmoitetaan lähempänä.

NICE CAFÉ - naisten oma kahvila

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

TERVETULOA!