ruokailusali

Ke 23.5. klo 11 Päivärukous

Ke 23.5. klo 17-18:30 Nice Cafe

To 24.5. Päiväseurojen retki Kiponniemeen

To 24.5. klo 18 Rukoillaan herätystä!

Pe 25.5. klo 14 Avoin iltapäivä nuorille

Pe 25.5. klo 18 Life-ilta nuorille

Su 27.5. klo 11 Sunnuntaijuhla, Harri Johansson Lempäälästä, Pirjo Heinonen, pyhäkoulu (m6k1)

(Sr = Siivousryhmä, m = Miksaaja, k = Kolehtiryhmä)

Lasten kesäleiri 16.-19.7.2018

Leiripaikka: Sastamalan leirikartano, osoitteessa Yli-Houhalantie 34, Sastamala (Huom! Leirimainoksessa osoite hiukan pielessä!)

Lähtö: Kangasalan helluntaiseurakunnalta 16.7. klo 9 yhteiskuljetuksella tai saapuminen omalla autolla leirikartanolle 16.7. klo 17.

Paluu: Bussi tuo lapset takaisin seurakunnalle 19.7. n. klo 18. Leirikartanolla lopettelemme klo 17.

Leirimaksu: Leirimaksu on perheen ensimmäisestä lapsesta 50e ja seuraavista 30e/lapsi. Jos maksu tuottaa ongelmia esim. työttömyyden takia, myös vapaapaikkoja leirille voi kysyä. Leirimaksun voi maksaa joko käteisellä leirille saapuessa tai tilille FI21 5104 0040 0333 46 (OKOYFIHH), viitenumero 1012. Jos maksatte leirin tilille, ottakaa mukaan kuitti/kuva kuitista.

Ohjelmassa leirillä on monenlaisia toimintapisteitä (uintia, vesihämähäkki, melontaa, mustameri, pomppulinna, tramppa, askartelua, salonki, escape-room jne.), raamiksia, näytelmiä, yhdessä oloa, hyvää leiriruokaa jne.

Majoitus tapahtuu sisällä (tai halutessa omassa teltassa). Leirillä on järjestetty yövalvonta, joten teltassakin nukkuminen on kaikin puolin turvallista.

Lasten omien puhelinten käyttöä varten leirillä on varattu aikaa päivittäin klo: 17.30-18.30. Muun ajan omat puhelimet ovat turvallisessa “parkissa”. Puhelinaikana on mahdollista soitella leirikuulumisia vanhempien kanssa. Jos tarvetta yhteydenpidolle on muuna aikana, vanhemmat voivat soittaa leirin johtajalle koko leirin ajan.

Leirinamia voi ottaa mukaan kohtuudella. Leirillä ei ole kioskia.

Mukaan:

• Tarpeeksi varavaatetta erilaisia säitä ajatellen
  • Peseytymisvälineet ja omaan hygieniaan välineet, mahdolliset lääkkeet
  • Uikkarit ja yökkärit
  • Aluslakana, tyynyliina/oma tyyny ja peitto/makuupussi (telttaan majoittuville patjat yms.)
  • Raamattu ja halutessaan muistiinpanovälineet
  • Puhelin ja laturi (halutessaan)
  • Leirinamia kohtuudella (halutessaan)
  • Repullinen iloista leirimieltä :)

Luvat: Ilmoittautuessa kysymme lupaanne seuraaviin asioihin:

Lapseni saa osallistua…

• melontaan
  • mahdolliseen korikiipeilyyn (jos saamme tämän leirille)

Markkinointilupa. Hävitämme kaikki ilmoittautumistiedot leirin jälkeen. Jos kuitenkin haluat jatkossa postitse/sähköpostitse leirikutsuja tai muita lasten toimintaan, esim.mix-iltoihin liittyviä tiedotteita, kerrothan meille, niin säilytämme posti-/sähköpostiosoitteenne.

Leiriä varten laaditaan turvallisuussuunnitelma. Tälle sivulle päivittyy myöhemmin ohjeet sen löytämiseksi. :)

Leiriä johtaa Pauliina Raittila. Ilmoittautumiset ja lisätietoa p.numerosta 044-3737317/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

--------------

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

NICE CAFÉ - naisten oma kahvila

Kevään viimeinen Nice Café keskiviikkona 23.5. klo 17.00-18.30.