torin laidalle!

Ti 2.6. klo 12                        Yhteinen pöytä -ruokailu

Ti 2.6. klo 18                        Sanaa ja rukousta

Ke 3.6. klo 11                       Päivärukous

To 4.6. klo 18                       Rukoillaan herätystä!

Su 7.6. klo 11                       Sunnuntaijuhla, Mika Rantanen,

(m4, k3)

Tuleva ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla.

Huomatkaa

Suomen hallitus on hiljalleen avaamassa mahdollisuuden 50 henkilön kokoontumisille. Seurakunnan kannatusyhdistyksen vuosikokous järjestetään 14.6.2020 klo 12.00 Myllystenpohjantie 8 36200 Kangasala.

Samalla toteutamme osaltamme seurakunnan tyypilliseen päiväjärjestykseen palaamisen. Kesäkuussa 2.6. alkaen viikko-ohjelmaan tulee tuttuja piirteitä ja 7.6. aloitetaan sunnuntaipäivätilaisuudet. Näin edetään kunnioittaen Suomen hallituksen antamia suosituksia. Monet ovat kaivanneet toisten seurakuntalaisten yhteyteen.

Meidän tulee jatkaa ...

Nyt on kristittyjen aika mennä polvilleen ja rukoilla suomalaisten ja kaikkien ihmisten puolesta, että Jumala ilmestyisi. Rukousta tarvitaan, että moni saisi kohdata ennenkaikkea Vapahtajan vapaaksi tekevän armon, pelastavan rakkauden ja lohdutuksen Jeesuksessa kukin omassa elämässään. Saamme pyytää, että Jumala vielä armahtaisi tätä kansaa ja että se kääntäisi katseensa RISTILLE, josta tänäänkin loistaa todellinen valo.

Voimme kohdata lähimmäiset tilaisuuden tullen lohduttaen ja rukoillen heidän puolestaan. Nyt tarvitaan rinnallakulkijoita monissa perheissä ja yksinäisissä kodeissa. Ota yhteyttä ihmisiin puhelimitse tai muulla turvallisella oikeaksi ymmärtämälläsi tavalla. Ole avuksi siinä missä apua voit tarjota ja jakaa.

.

Lasten MIX-ilta

• Seuraava MIX-ilta on suunniteltu toteutettavaksi syyskaudella!

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

NICE CAFÉ - naisten oma kahvila

ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

TERVETULOA!