elämään!

📺 LIVE  Klikkaa tästä, niin pääset seuraamaan suoria lähetyksiä ja tallenteita youtubesta

Klikkaa tästä, niin voit selata kokousäänitteitä

Tässä linkki vuoden ensimmäiseen seurakuntamme NETTIPYHIKSEEN: https://youtu.be/_0PgHKHIKFU
2.12. alkaen
TIEDOTUS: Tilaisuudet seurakunnassa jatkuvat seuraavasti:
Kokoukset pidetään pääsalissa max 10 henkilöä alaosassa ja max 10 henkilöä parvella. Sunnuntain kokouksissa lisäksi alasaliin järjestetään striimin katselumahdollisuus 10 henkilölle.
Käytetään maskeja, kädet pestään tullessa ja käytetään myös käsidesiä. Yskitään hihaan. Pidetään 2m etäisyys toiseen talouteen kuuluviin. Suosittelemme riskiryhmäläisiä osallistumaan tilaisuuksiin pääasiassa netin kautta. Koronaoireisena paikalle ei saa tulla. Iäkkäämmät istuvat riittävän väljästi pääsalin alaosaan ja nuoremmat menevät parvelle. Eteiseen emme jää keskustelemaan emmekä vie päällysvaatteita naulakkoihin. Sekä tullessa että lähtiessä huomioimme turvavälin. Seurustelut jätämme rakennuksen ulkopuolelle.

Viikko 9 (Sr2, Jaakko Korhonen)

Ti 2.3. klo 18               Sanaa ja rukousta

Ke 3.3. klo 11              Päivärukous

To 4.3. klo 18              Rukoillaan herätystä!

Su 7.3. klo 11        Ehtoollisjuhla, Pertti Lehmuskoski,

musiikissa Tuomas Juola

(m1, k2)

Alustava ohjelma nähtävissä ”toiminta” sivulla - muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

SEURAKUNNALLE

KOKOONTUMISRAJOITUKSIA SEURATAAN JA TOIMENPITEISTÄ ILMOITETAAN SÄHKÖPOSTISE JA/TAI TEKSTIVIESTEIN.

RR-kerho

Kuuluisat rangerit olivat päässeet paikalliseen lehteen.

Pyhäkoulu

Kokoonnumme tavallisesti joka sunnuntaijuhlan aikana alakerrassa. Opimme Raamatun ikuisia totuuksia, rukoilemme, askartelemme, leikimme ja pelaamme.

RUKOUSPUHELIN

Rukouspuhelin palvelee jatkuvasti. Rukouspuhelimen numero: 044 236 7541.

(Tekstiviestit ja yhteydenotot kellon ympäri; jos puhelin ei vastaa, soitamme takaisin.)

TOIVOA HUOMISEEN - työssä uupuneiden ilta

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 18.30. Tiedustelut puh. 044 376 7603.

Rakennusrahaston viitenumero = 712. Lisätiedot sivulla "Yhteystiedot"

TERVETULOA!