Ulkonaisen menestyksen kääntöpuolena moni kokee tarkoituksettomuutta ja sisäistä tyhjyyttä. Toisaalta vaikkei mitään erityisiä ongelmia olisikaan, ihminen kokee silloin tällöin kaipausta jonkin sellaisen puoleen, jota ei normaalein astein voi saavuttaa. Tälläistä tilaa sanotaan etsikkoajaksi, ja Raamatun mukaan Jumala kutsuu ihmistä erityisen voimakaasti juuri silloin.

Suomen hallitus on asettanut erilaisia rajoituksia koronapandemian vuoksi ja siksi olemme siirtyneet pelkästään ruokakassien jakeluun. Toistaiseksi pyrimme toimimaan joka tiistai. Kassit jaetaan rukoushuoneen parkkipaikalla vain hyvän järjestyksen vallitessa ja riittäviä turvavälejä noudattaen. Tilaisuudesta informoidaan puhelinnumeronsa jättäneille tekstiviestillä. Jakelu järjestetään porrastetusti joten toimi annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaisesti. 


Työttömien ja vähävaraisten ruokailu järjestetään rukoushuoneella talviaikana kahden viikon välein, tiistaisin klo 12.00. Katso viikko-ohjelmasta tarkemmin!

Voit lähettää rukouspyyntösi sähköpostilla osoitteeseen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Auttavat kädet on seurakuntamme käytännön diakoniaa. Älä uuvu yksin taakkojen alle. Seurakunta on koti, jossa kannamme toinen toistemme murheita. Jokainen meistä tarvitsee välillä auttavia käsiä. Ota yhteyttä ja kerro jos tarvitset apua tai kaipaat yhteistä rukousta.

Haluatko antaa apuasi? Meillä on kaikilla etuoikeus olla myös auttajina toisillemme. Kerro millaista apua olisit valmis antamaan, pienetkin asiat ovat arvokkaita!

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.