Eikö ole kummallinen kysymys? 

Eihän Pyhä Henki voi olla koskaan kenenkään vihollinen, mutta miksi kuitenkin jotkut vihaavat, eivätkä voi sietää Pyhää Henkeä.

He vihaavat todellisuudessa Pyhän Hengen tekoja, ja toimintaa.

Mitä enemmän sielunvihollinen saa eksyttää ihmisiä ja kokonaisia kansoja, niin sitä enemmän he pitävät Pyhää Henkeä vihollisenaan, kuitenkin tiedostamatta ketä he vihaavat.

 

Synnissä elävä, ja synnin hyväksyvä ihminen ei halua kenenkään sanovan, tai edes vihjaavan jonkun asian olevan väärin ja syntiä.

Nykyinen vapaamielinen suuntaus tahtoo kaiken synnin muutettavan luonnolliseksi ihmisten erilaisuudeksi, josta ei saa sanoa pahaa sanaa, vaan on suvaittava kaikki.

 

Pyhän Hengen eräs tehtävä on osoittaa mikä on syntiä Jumalan silmissä, ja kuinka maailma on väärässä hyväksyessään synnin, ja tehdessään siitä laillista, sekä normaalia.

Laitan tähän tuon kohdan Raamatusta, jota ei synnin hyväksyjät siedä.

 

Joh.16:7. Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyödyksi, että minä menen pois. Ellen mene, ei Puolustaja voi tulla luoksenne. Mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne, 8. ja hän tulee ja paljastaa, että maailma on väärässä, hän paljastaa, mitä on synti, mitä vanhurskaus ja mitä tuomio. 9. Synti on siinä, että ihmiset eivät usko minuun, 10. vanhurskaus tulee julki siinä, että minä menen Isän luo ettekä te enää näe minua, 11. ja tuomio on siinä, että tämän maailman ruhtinas on tuomittu.

 

Jatkan myöhemmin (viikon päästä, ensi lauantaina, jos Jumala suo) lisää Pyhästä Hengestä.