1.Moos.1: 3. Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus". Ja valkeus tuli. 4. Ja Jumala näki, että valkeus oli hyvä; ja Jumala erotti valkeuden pimeydestä. 5. Ja Jumala kutsui valkeuden päiväksi, ja pimeyden hän kutsui yöksi. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, ensimmäinen päivä.

Tässä tuli valkeus maailmaan, mutta mikä valkeus, koska se ei ollut auringon, eikä kuun?

1.Moos.1: 14. Ja Jumala sanoi: "Tulkoot valot taivaanvahvuuteen erottamaan päivää yöstä, ja olkoot ne merkkeinä osoittamassa aikoja, päiviä ja vuosia, 15. ja olkoot valoina taivaanvahvuudella paistamassa maan päälle". Ja tapahtui niin: 16. Jumala teki kaksi suurta valoa, suuremman valon hallitsemaan päivää ja pienemmän valon hallitsemaan yötä, sekä tähdet. 17. Ja Jumala pani ne taivaanvahvuuteen, paistamaan maan päälle 18. ja hallitsemaan päivää ja yötä ja erottamaan valon pimeästä. Ja Jumala näki, että se oli hyvä. 19. Ja tuli ehtoo, ja tuli aamu, neljäs päivä.

Vasta tässä luotiin aurinko ja kuu tuomaan valoa, joten tuo ensimmäinen valkeus ei voinut olla niistä.

Ilm.21:23. Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa. 24. Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa. 23. Eikä kaupunki tarvitse valoksensa aurinkoa eikä kuuta; sillä Jumalan kirkkaus valaisee sen, ja sen lamppu on Karitsa. 24. Ja kansat tulevat vaeltamaan sen valkeudessa, ja maan kuninkaat vievät sinne kunniansa.

Tässä näkyy valkeus, joka ei ole auringon eikä kuun.

Jumalan kirkkaus, ja lamppu on Karitsa = Jeesus.

Vanha rabbiininen selitys sanoo, tuon luomisessa tulleen valkeuden, olleen Messiaan (kreikaksi Kristuksen) valkeus.

Kyse on hyvin suuresta ja tärkeästä asiasta, johon palaan viikon kuluttua, jos Jumala suo.

Koetan avata silloin, missä tuo valkeus on nyt.

Raamattua tutkimalla, voit löytää sen jo aikaisemmin, mutta silloin kerron lisää.

Noin viikon päästä tavataan, jos Jumala suo, sanoo vähäinen veljenne.

Olkaa Siunatut Jeesuksen Kristuksen Messiaan nimessä ja veressä.