Varsinaisen Jeesuksen syntymän ilmoittaa vain yksi enkeli.

Herran kirkkaus ei ympäröinyt enkeliä vaan paimenia, osoittaa kuinka Jumala arvosti heitä, joille asia ilmoitettiin heti tuoreeltaan.

Jumala arvostaa myös sinua, hyvä lukijani.

Luuk.2:8 Sillä seudulla oli paimenia kedolla vartioimassa yöllä laumaansa. 9. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus loisti heidän ympärillään. He pelästyivät suunnattomasti, 10. mutta enkeli sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille hyvän sanoman suuresta ilosta, joka on tuleva kaikelle kansalle. 11. Teille on tänään Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra. 12. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen, joka makaa kapaloituna seimessä."

Tämän suuren ilmoituksen jälkeen tapahtuu jotain odottamatonta, joka ei heti tunnu sopivan rauhanruhtinaan (Jeesuksen) syntymän ilmoitukseen.

Ei tule pieniä kiharatukkaisia lapsen näköisiä enkeleitä, vaan TAIVAALLINEN SOTAJOUKKO!

Luuk.2:13. Yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: 14. "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maan päällä rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto."

Miksi sotajoukko, mihin se viittaa?

Todellisuudessa silloin alkoi lopullinen suuri sota, joka jatkuu vieläkin.

Jeesus tuli lopullisesti kukistamaan sielunvihollisen vallan, ja sen ratkaisutaistelu käytiin Golgatalla, roomalaisten veronlaskentapaikalla.

Sen sodan aihe, ja syy, on sinun sielusi hyvä lukijani.

Jeesus haluaa sielusi kerran Taivaaseen ikuiseen rauhaan ja iloon, mutta paholainen haluaa sielusi kadotukseen ikuiseen tuskaan ja kärsimykseen.

Hyvä lukijani!

Annathan Jeesukselle luvan viedä sinut kuolemasi jälkeen Taivaaseen!

Hän taistelee mielellään sinun puolestasi, koska omin voimin et pysty voittaman paholaisen voimaa ja viekkautta.

Nähdään joko täällä tai Taivaassa.

Siihen asti ole Siunattu Jeesuksen Messiaan Nimessä ja Veressä!