Eikös ole kumma otsikko, mutta se on kirjaimellisesti totta.

Meidän sielumme ei vaella, eikä synny uudestaan tänne maan päälle, ei linnuksi eikä lehmäksi.

Tämä elämä mikä meillä on, elämme sitä ensimmäistä ja viimeistä kertaa, ja tämän jälkeen kaikki olemme kerran Jumalan edessä.

En minä ainakaan haluaisi elää ”toista kierrosta” täällä maan päällä.

Eletään tätä elämäämme joka päivä kuin ”viimeistä päivää”, ja huomenna olisimme Jumalan luona.

 

Eräänä päivänä tämäkin kuitenkin toteutuu.

Matt. 25:31 "Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle.

 1. Kaikki kansat kootaan hänen eteensä, ja hän erottaa ihmiset toisistaan, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista.
 2. Hän asettaa lampaat oikealle puolelleen ja vuohet vasemmalle.
 3. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte periä valtakunnan, joka on ollut valmistettuna teitä varten maailman perustamisesta asti.
 4. Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle ruokaa. Minun oli jano, ja te annoitte minulle juotavaa. Minä olin muukalainen, ja te otitte minut luoksenne.
 5. Minä olin alaston, ja te vaatetitte minut. Minä olin sairaana, ja te kävitte minua katsomassa. Minä olin vankilassa, ja te tulitte minun luokseni.'
 6. Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja annoimme sinulle ruokaa, tai janoisena ja annoimme sinulle juotavaa?
 7. Milloin me näimme sinut muukalaisena ja otimme sinut luoksemme, tai alastomana ja vaatetimme sinut?
 8. Ja milloin me näimme sinut sairaana tai vankilassa ja kävimme sinun luonasi?'
 9. Niin Kuningas vastaa heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'
 10. Sitten hän sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, siihen ikuiseen tuleen, joka on valmistettu Paholaiselle ja hänen enkeleilleen.
 11. Sillä minun oli nälkä, mutta te ette antaneet minulle ruokaa. Minun oli jano, mutta te ette antaneet minulle juotavaa.
 12. Minä olin muukalainen, mutta te ette ottaneet minua luoksenne. Minä olin alaston, mutta te ette vaatettaneet minua. Minä olin sairaana ja vankilassa, mutta te ette käyneet minua katsomassa.'
 13. Silloin hekin vastaavat hänelle: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai muukalaisena tai alastomana tai sairaana tai vankilassa emmekä palvelleet sinua?'
 14. Silloin hän vastaa heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'
 15. Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."

 

Mistä tiedämme, mikä on syntiä?

Joh. 16:7. Mutta minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Ellen mene pois, ei Puolustaja tule teidän luoksenne, mutta mentyäni pois minä lähetän hänet luoksenne.

 1. Kun hän tulee, hän osoittaa maailmalle todeksi synnin, vanhurskauden ja tuomion:
 2. synnin, koska ihmiset eivät usko minuun,
 3. vanhurskauden, koska minä menen Isän luo ettekä te enää näe minua,
 4. ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.

 

Tämä seuraavaa kohta on  kerran meidän jokaisen edessä, kukaan ei voi väistää!

Hepr. 9:27. Ja niin kuin ihmisille on määrätty, että heidän on kerran kuoltava ja sen jälkeen tulee tuomio,

 

Eihän tämä seuraava kohta koske sinua hyvä lukijani, sillä Jeesus on valmistanut pääsyn siitä Golgatalla.

 1. Piet. 3:7. Mutta samalla sanalla on nykyiset taivaat ja nykyinen maa säästetty tulelle. Niitä säilytetään jumalattomien ihmisten tuomion ja kadotuksen päivää varten.

 

Tällaista olen ajatellut täällä elämän myrskyissä.