Raamatusta löytyy monia hyvin ihmeellisiä asioita joita Jumala on ilmoittanut jo kauan sitten.

Ensin suora lainaus Wikipediasta:

Aurinkokuntamme sijaitsee noin 25 000–28 000 valovuoden päässä kotigalaksimme Linnunradan keskustasta galaksin kierteishaarojen välissä. Aurinkokuntamme kiertää Linnunradan keskustaa 220 kilometrin sekuntivauhdilla, ja yksi galaktinen kierros kestää 226 miljoonaa vuotta. Kiertorata Linnunradan keskuksen ympäri on poikkeuksellinen, sillä se on lähestulkoon ympyrän muotoinen ja sijaitsee sellaisella etäisyydellä, että aurinkokunnan ratanopeus vastaa Linnunradan kierteishaarat muodostavan tiheysaallon nopeutta.

Sitten suora lainaus Raamatusta. Psalmi.19: 2. Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja. 3. Päivä sanoo päivälle, ja yö ilmoittaa yölle. 4. Se ei ole puhetta, se ei ole kieltä, jonka ääni ei kuuluisi. 5. Niiden mittanuora ulottuu yli kaiken maan ja niiden sanat maanpiirin ääriin. Auringolle hän on tehnyt niihin majan. 6. Se on niinkuin ylkä, joka tulee kammiostaan, se riemuitsee kuin sankari rataansa juostessaan. 7. Se nousee taivasten ääristä ja kiertää niiden toisiin ääriin, eikä mikään voi lymytä sen helteeltä.

Huomaatteko ensin puhutaan maan ääristä jae 5, sitten puhutaan taivasten ääristä ja niiden toisista ääristä joissa aurinko juoksee, jae 6-7.

Jumala ilmoitti jo Daavidille, että auringollakin on kiertorata. Tätä on pidetty hyvin kauan satuna ja todisteena kuinka Raamattu on väärässä. Nykytiede osoittaa sen kuitenkin oikeaksi. Meillä on Suuri, Kaikkitietävä ja Kaiken hallitseva Jumala.