Luin noin viikko sitten luotettavasta lähteestä mielenkiintoisen jutun jota en malta olla julkaisematta. Toisen Maailmansodan aikana kun juutalaisia vainottiin oli Ukrainassa suuria tuhoamisleirejä joissa juutalaisia tapettiin nälkään ja janoon, ei kaasutettu. Ukrainan alueella eri tavoin tapettuja laitettiin suuriin joukkohautoihin. Eräs tällainen joukkohauta tehtiin Tshernobyliin. Myöhemmin tämän joukkohaudan päälle rakennettiin ydinvoimala. Se on ainoa maailmassa joka on rakennettu joukkohaudan päälle ja tällä kertaa vieläpä juutalaisten joukkohaudan. Tämä voimala on myös ainoa maailmassa joka on räjähtänyt. Näiden kahden asian yhteys ei varmasti ole sattumaa.

Muista mitä Jumalan Sana sanoo Obadjan kirjassa sen ainoassa luvussa jakeissa 15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sitten samasta asiasta toinen ihmeellinen kohta. Ukrainan kielessä sana Tshernobyl tarkoittaa Koiruoho.

Nyt lainaan Ilmestyskirjan lukua 8:10. Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.
11. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.

Nämä eivät voi olla sattumia sillä sattumia on vain lihakeitossa ja makkarasopassa.

Kommentit  

0 # Petteri Jekunen 11.10.2015 20:43
Kiinnostava juttu!
Vastaa | Vastaa lainaten | Lainaa