Täyttyvä Jumalan salaisuus. 

Ilm.10: 7. vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan salaisuus käy täytäntöön sen hyvän sanoman mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille. 

Aramealainen Raamattu sanoo saman.  

7. Mutta niinä päivinä, kun seitsemäs enkeli tulee päästämään pasuunan äänen, on täyttyvä Jumalan salaisuus, jonka hän on julistanut palvelijoilleen profeetoille. 

Mikä on tuo salaisuus?

Siihen tuo hieman lisää selvyyttä.  

1.Kor.2: 12. Mutta me emme ole saaneet maailman henkeä, vaan sen Hengen, joka on Jumalasta, että tietäisimme, mitä Jumala on meille lahjoittanut; 13. ja siitä me myös puhumme, emme inhimillisen viisauden opettamilla sanoilla, vaan Hengen opettamilla, selittäen hengelliset hengellisesti. 14. Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti. 15. Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan.  

Aramealaisessa jae 14 selventää lisää. 

14. Sillä ihminen, joka on sielussaan, ei ota vastaan hengellistä, sillä ne ovat hänelle hullutusta, eikä hän pysty tuntemaan hengen kautta tutkittavaa.

Suuri Jumalan salaisuus on maailmalle tuntematon, se on Hänen pelastustyönsä, Kristuksen sovitustyö, jonka Hän on tehnyt verellään. 

On olemassa taivas ja kadotus, jota ei uskomaton maailma ota todesta, koska eivät ymmärrä Jumalan Sanan salaisuutta, joka on Jumalan lapsille selvä. 

Ilmestyskirjan jakeessa 7 mainittu hyvä sanoma on Evankeliumi, jonka mukaan kaikki tapahtuu, syntien sovitus ja pelastuminen. 

Pysytään Jumalan lapsina niin kerran saamme kokea sen, mikä on maailmalle salaisuus.  

Jos Jumala suo, niin viikon kuluttua katsellaan erästä monelle nykyihmiselle vaikeasti ymmärrettävää Jumalan Sanan kohtaa. 

Olkaa siunatut Jeesuksen Messiaan (kreik. Kristuksen) nimessä ja veressä.

Käyttöoikeutesi eivät riitä kommentointiin