9. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. 

Sieluvihollisen synagoga tuli esiin jo Smyrnan srk:n kohdalla Blogi 27.7.2019. 

Nämä kaksi seurakuntaa Smyrna ja Filadelfia olivat ainoat, joita ei moitittu, ja vain heidän yhteydessään on puhe valhejuutalaisista. 

Filadelfian kohdalla tarkoittaa, että osa harhaopettajista tulee tajuamaan olevansa väärässä, ennen viimeistä vaihetta, kristikunnan paatumusta. 

He ymmärtävät, että suurin osa kristikuntaa on hyljännyt Israelin, vaikka Jumala ei ole hyljännyt, ja ettei seurakunta ole uusi Israel.  

Sielunvihollinen on ovelasti saanut osan seurakuntaa uskomaan Korvausteologian harhaoppiin. 

Tarkoitus on viedä juutalaisia, ja kaikkia, jotka ovat lähellä Jumalaa, pois Jeesuksesta, ja halua sulkea Israel, Jumalan sille valmistamasta osasta, ja pelastuksesta. 

Paholainen yrittää rakentaa muuria seurakunnan ja Israelin väliin. 

Smyrnan (mirha) ja Filadelfian (veljesrakkaus) tapauksissa on tärkeä profeetallinen ero. 

Filadelfia kuvaa kuinka monilla seurakunnilla, ja monilla seurakuntalaisilla oleva harha, että oltaisiin korvattu Israel, tulee karisemaan.  

Tätä on alkanut tapahtua yhä enenevässä määrin nykyaikana.  

Pyhä Henki avaa ymmärryksen, että korvausteologia on harhaopi. 

Jumala ei ole hyljännyt kansaansa, jolla on Hänen nimensäkin ”Israel = Jumala taistelee”, vaan rakastaa sitä, ja se on edelleen Jumalan valittu kansa. 

Sanonta jalkojen eteen tulo, ja kumartaminen, tarkoitti siihen aikaan suurta nöyrtymistä.  

Liian laaja aihe, lyhyessä blogissa tarkemmin avattavaksi. 

Raamattu tutuksi illoissa olen käsitellyt tämänkin, kuten kaikkia edellä olleita Ilmestyskirjan lukuja, ja jos Jumala suo, niin myöhemmin vielä paria lukua. 

Hyvä lukijani, Jumala kutsuu meitä siunaamaan koko Israelin kansaa, kaikkia kahtatoista sukukuntaa, myös niitä, jotka ovat vielä toistaiseksi ihmisiltä kadoksissa, eivät Jumalalta.  

Ole siunattu Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä.

Tapaammehan viimeistään Taivaassa!