Aivan aluksi Kiitos Jeesukselle, kun auttoi minua kiertämään tietoteknisen ongelman, joka on estänyt tämän laiton aikaisemmin, jos se ei onnistu jatkossa, niin joudun lopettamaan blogin pidon.

Kirjainten pieni koko johtuu ongelman siitä osasta, jota en osannut voittaa.

En kuitenkaan anna helpolla periksi, vaan yritän jatkaa.

17. Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse;

Eri kielissä käännetty hyvin kuvaavasti.

Ansainnut paljon hyvää, koonnut paljon rikkautta, saanut hyvän aseman ja pelastunut kaikesta, menestynyt, saanut kunniaa ja hyvinvointia.

Srk. ylpeilee sillä mikä ihmisten silmissä on korkeaa, he arvostivat vain katoavaa rikkautta. Jumala paljastaa heidän ylpeilevän rikkaudellaan.

Ilmeisesti myös seudun asukkaat arvostivat heitä, ja sallivat srk:n koota omaisuutta.

Rikkaus ja korkea elintaso ovat ansoja nykyäänkin, niin yksilöuskoville, kuin seurakunnille.

Rahan arvostus johtaa unohtamaan, mitä Jeesus sanoo, mikä on Jumalan lapsille tärkeintä.

Joh.15: 5. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.

Laodikean seurakunnalta näkyy unohtuneen teoissa, että ne on tehtävä Jumalan kunniaksi, vaikka ne olisivat oikeita, niin Jumala ei hyväksy niitä.

Jes.42:8. Minä, Herra, se on minun nimeni, minä en anna kunniaani toiselle enkä ylistystäni epäjumalille. Laodikeassa uskottiin riittävän, kun on reilusti rahaa millä toimia, ja ilmeisesti heillä oli sitä.

1.Tim.6:17. Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme, 18. kehoita heitä, että tekevät hyvää, hyvissä töissä rikastuvat, ovat anteliaita ja omastansa jakelevat, 19. kooten itsellensä aarteen, hyvän perustuksen tulevaisuuden varalle, että saisivat todellisen elämän.

Hyvä lukijani, missä on sinun elämäsi turva?

Mikään omaisuus ei auta, kun kerran astut viimeisellä tuomiolla Jumalan Kaikkivaltiaan eteen.

Mukaasi et saa kolikkoakaan, kaikki jää tänne.

Vai nimi hautakivessä kertoo ihmisille maallisen majasi viimeisen olinpaikan, mutta missä on sielusi, Taivaassa vai kadotuksessa, muita vaihtoehtoja ei ole.

Vain sillä on merkitystä oletko asettanut turvasi Jeesukseen, ja vain Hänen ottamisensa elämäsi Herraksi avaa Taivaan ovet.

Ole siunattu Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä.

Tapaamme viikon kuluttua, jos Jumala suo.